BejelentésMennydörgő Bence
Segíthetek?

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Vadász görény a családbanÖnéletrajzom   


Budapesten születtem 2007.04.06. Fejes Imre Mennydörgő kennel nevű vadász görény farmon. Szüleim - mama Picur 2005.05.06 született színe ,vadas. - papa Barna 2005.05.14. született színe, sötét vadas. A papa I. Közép-európai vadászgörény fesztivál  és szépségverseny A-kölyök hím kategória I. helyezettje A-kölyök hím kategória legszebb vadas. I. helyezett - összes kategória legszebb vadászgörénye Best in Show „BIS“ vadászgörény Nagyon büszke vagyok rá lyuk! Születésem után sokat játszottam testvéreimmel . Egy nagy kéz mindíg molesztált benünket, kivet benünket a jómeleg hálózsákból és tüzetesen szemrevételezett benünket. Nem maratunk adósok jó nagyokat beleharaptunk a kezébe de sajnos nem nagyon használt, már meg edződött a sok görke alatt. Egyszer kivette egyik testvéremet a hálózsákból aztán egy másikat is és az óta nem láttam őket. Egy késő délután idegen szagok és hangokra lettem figyelmes és értem is benyúlt a nagy kéz kivet a hálózsákból az idegen emberek hez. Babusgatak kézről kézre jártam egy idő után mintha nem is lettek volna már idegenek, úgy éreztem szeretnek engem kis idő múlva nagy kéz elmondott mindent rólam, amit tudni kel, elindultunk új otthonom felé. Így kerültem Mennydörgő kennelből kilenc hetes korombaGyöngyös mellé egy kis faluba.


Egy zúgó zötykölődő valamivel mentünk(de most már tudom, autónak hívják) egy idő múlva meg érkeztünk nem tudom, mikor mert elaludtam a hálózsákban. De mikor megérkeztünk kinyitottam, a szemem tejesen idegen minden. Nagy ház fák, sok fű kerti tó benne halak. Kicsit féltem, de az új gazdám ék meg nyugtattak bementünk a lakásba ott már várt ráma az új tiszta hálózsák. Nagyon hamar feltaláltam magamat már nem féltem, rögtön felfedező útra indultam szobába, máris találtam rejtekhelyet a gyűjteményemnek első beszerzésem egy kávés kanálvolt majd nem nagyobb volt, mint én jókat lehetett harapdálni a nagy gazdit és a kisgazdát ők bírták legjobban a lányok az ok nem annyira. Sokat játszottam kis gazdival az mindíg kapható egy kis harapdálós játékra egyszer sikerült úgy meg fogni, hogy ott maradt a négy szemfogam helye is még vérzett is. Kicsit meg ijedtem, hogy kikapok, de annyira szeretnek szóba sem jött! Nagy gazdival is jó játszani, de az szigorú nincs kegyelem, ha hív minél hamarabb előkel kerülnöm! Nem is baj, mert igaza van.


Egyszer elvesztem egy kicsit még kicsi voltam és kifértem a dróthálón, ki bújtam a nagy fűbe, elvesztetem az irányzékom hívtak, de nem találtam vissza. Sikítoztam egy szer nagy gazdi hívását halottam felvet, a nyakába simultam olyan jóérzés volt az óta se teszem, ki a lábam az udvarol egyedül. Egyszer még nem láttam soha egy hatalmas zöld golyót hoztak haza olyan jó illata volt rögtön meg kelet, hogy másszam hát nem át gurult rajtam azt hitem, hogy kinyomja belőlem a szuszt. Később kaptam belőle a menyit meg tudtam enni, jól bezabáltam belőle. Csak a kukáért haragszanak, de az ért nagyon, de nekem mindig meg kel, hogy nézem. Jót játszottunk kis gazdival szaladtam utána kifelé és elvétetem a műhely ajtót és kiszaladtam hátra, azon kaptam magam, hogy ott vagyok egy vicsorgó valamivel szemben a gyorsaságomnak és ügyességemnek köszön hetem, hogy meg menekültem, egy spriccelés és egy tökéletesen elhelyezett jobb első mancssapással négy felé választottam a Kaukázusi juhászkutya orrát


RokonságAz óta is szeretne elcsípni nagy gazdi meg fenyítette, azóta ha ara megyek, a kerítésig inkább elmegy a futó láncon hátra a kert be, de nem volna jó találkozni vele, ha nincs ott velem senki. Beültünk az autóba elmentünk valahova olyan furcsa szagok voltak ott. Más állatok is voltak, de senki, nem mert játszani én sem csak lapítottam, én is sora kerültem jól meg vizsgáltak egészségesnek találtak, de mégis kaptam szurit! Egy szer gazdit is sikerült meg mentenem a gyors hajtás büntetésének kifizetésétől. Egyszer csak gazdi szólít, hogy Bence a kalap tartón voltam kiterülve napoztam, felültem és két női személy furcsa ruhába nézet engem, jaj de aranyos mondták, meg lehet simogatni kérdezték úgy csináltam, hogy hagytam mag így gazdi megmenekült a büntetéstől így meg úszta egy figyelmeztetéssel.Múlt az idő jött az ősz egyre hidegebb lett.Jött a tél,reggeli utáni sétához készülődtünk gazdi monta esett a hó,értelmesen néztem rá hogy mit akar mi az a hó?
Még nem láttam meg lehet enni vagy játszani lehet vele? Ki mentünk repültek a levegőben olyan kis valamik szaladtam utánuk próbáltam elkapni őket de mindíg olyan gyorsan összementek a számba.Nagyon jó volt játszani a hóba.Múlt az idő
elolvat a hó jött a tavasz.Olyan furcsa érzések kerítettek hatalmukba hogy akár a legyet is röptében.Említette gazdi hogy vannak lány görények.Eljönnek látogatóba hozzám!Aztán egyik nap megjelent egy göri lány,szép volt alig bírtam magammal mindenhova becipeltem fogtam meg ne szökjön.Az tán elment kis idő múlva érkezét egy másik lány őt is becipeltem minden kis lukba egy hét múlva érkezett egy harmadik lány ővele is lepókhálóztunk mindent,de sajnos ő is elment.Ha kint vagyok az udvaron állandóan őket keresem.De egyszer csak valamelyik talán előkerül egyszer!?


Bence
Üzenetküldés
Szólj ha csavargó görényeket látá!!!!!!!!!!!!

E-mail címed:
Szöveg:

Üzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!